Servicii de protetica dentara Braila

protetica-dentara-stomatologie

Protetica dentara profesionala

Intr-o prima faza, medicul stomatolog va realiza o radiografie a cavitatii orale pentru a avea o perspectiva detaliata a procesului de executie.

Se vor realiza, de asemenea, imagistica 3d pentru a determina cu exactitate varianta potrivita pentru fiecare pacient in parte. Medicul va modifica proteza in conformitate cu nevoile si asteptarile pacientului. In timpul tratamentului, se va actiona cu calm si rabdare.

La final, pacientul va fi instruit corespunzator in ceea ce priveste curatarea si intretinerea lucrarilor protetice. Gama de optiuni este diversificata si include atat proteze fixe, cat si mobile. Zirconiul si ceramica sunt doua variante indicate, tocmai datorita caracteristicilor aparte pe care le prezinta. Sunt recunoscute pentru durabilitatea in timp si avantajele estetice impecabile. Puntea dentara din zirconiu este recomandata in special pentru zona dintilor frontali, avand aceleasi caracteristici estetice ca si dintii naturali. Zirconiul permite trecerea luminii, creand senzatia de translucenta. Pentru a obtine culoarea dorita, coroanele din zirconiu sunt acoperite cu ceramica. Aceasta este cea mai moderna si estetica solutie de inlocuire a unui dinte natural. Naturaletea dintilor nu va fi dezechilibrata in niciun fel. De asemenea, sunt rezistente la diverse socuri si nu vor crea disconfort in timpul masticatiei sau vorbirii. Insa, beneficiile nu se opresc aici. Trasaturile fetei vor fi redefinite si iti vor conferi un aer mereu fresh si ingrijit. Vei putea zambi din nou, fara a-ti face probleme cu privire la felul in care te vor percepe oamenii.

Pacientii cu situatii complexe pot beneficia si de tratamente care inlatura neajunsurile unei proteze dentare simple. Intr-o clinica stomatologica cu mai multe specialitati si o echipa medicala interdisciplinara exista mai multe solutii pentru aceste situatii complexe, care pot oferi un grad mult mai mare de confort pentru pacient decat proteza clasica. Solutiile pot consta in proteze dentare cu o stabilitate mult mai buna, asemanatoare unei lucrari fixe sau chiar in lucrari fixe care se sprijina pe implanturi. Cuvintele si sunetele vor fi rostite fara a mai interveni probleme de comunicare sau neintelegeri. De asemenea, nu vei mai avea probleme in ceea ce priveste realizarea masticatiei. Vei putea consuma alimentele preferate, fara a afecta in vreun fel structura si estetica protezelor. In ciuda investitiei relativ ridicate, te vei putea bucura de beneficiile lucrarilor protetice o perioada lunga de timp.

Sunteti in cautarea unui medic stomatolog in Braila? Ati ajuns in locul potrivit!