Servicii de radiografie dentara Braila

radiografie-dentara

Radiologie dentara profesionala

Tehnicile de scanare digitala a cavitatii bucale sunt necesare din doua motive. In primul rand, medicul stomatolog va putea determina cu succes modalitatile de interventie si tratament.

Astfel, fiecare caz va fi personalizat si se va actiona cu eficienta si promptitudine. Radiografia dentara are un rol semnificativ si in ceea ce priveste preventia dezvoltarii afectiunilor dentare. De cele mai multe ori, cariile sau alte probleme de la nivelul cavitatii orale nu pot fi identificate cu ochiul liber. Cu ajutorul metodei radiografice, medicul stomatolog va putea oferi pacientului siguranta indepartarii cu succes a oricarei probleme.

Clinica stomatologica din Braila dispune de aparatura necesara pentru a definitiva imagini complete si clare ale cavitatii orale. Radiografia dentara este cea mai utilizata de medicii dentisti, tocmai datorita rezultatelor pe care le ofera. Cu ajutorul ei, vor fi analizati toti dintii, iar specialistii vor putea determina o perspectiva cat mai nuantata a caracteristicilor aparte ale fiecarui caz. In clinica dentara Biodent au fost create incaperi spatioase, special destinate realizarii tehnicilor de imagistica. Intr-o prima faza, vei fi nevoit/a sa indepartezi bijuteriile sau accesoriile din metal. Mai apoi, personalul te va ajuta sa imbraci o vesta de plumb, cu rol in protejarea sanatatii cavitatii toracice.

De asemenea, iti va oferi indicatii in ceea ce priveste pozitionarea corecta in fata aparatului care iti va scana cavitatea bucala. Procedura va dura doar cateva secunde, timp in care nu vei avea parte de niciun fel de neplacere sau disconfort. Etapele de radiografie vor fi repetate ori de cate ori este necesar.

Sunteti in cautarea unui medic stomatolog in Braila? Ati ajuns in locul potrivit!