Tratamente si tehnologii stomatologice

dinte-icon

Microscop dentar

Utilizam modelul CJ Optik Flexion, unul dintre cele mai moderne din domeniu, unde tratamentul de canal cu ajutorul acestuia este cea mai complexa procedura folosita astazi in efectuarea procedurilor endodontice. Beneficii: mareste imaginea cu pana la 20 de ori, mareste precizia tratamentului endodontic, tratament minim invaziv, confortabil, eliminarea infectiei sau depistarea fisurilor sau fracturilor ale radacinii care nu se pot vedea pe radiografii.

dinte-icon

Laser Biolase Epic X

Biolase este liderul mondial in stomatologia laser de peste 30 de ani, acesta conduce industria mondiala de lasere dentare si ofera tratamente biologice care sunt mai sigure pentru pacienti. Complexitatea interventiilor chirurgicale va fi simplificata substantial. Printre tratamentele dentare pe care medicul stomatolog le poate realiza se numara: chiuretaje parodontale, excizii si gingivectomii.

dinte-icon

Silver mix

Are rolul de a amesteca cu succes diverse capsule si functioneaza pe baza unor vibratii. Este utilizat in cazul restaurarilor coronare rezistente si durabile. Nu emite zgomote deranjante si nu implica o manipulare complexa sau greu de gestionat.

dinte-icon

Airflow

Curatarea si intretinerea corespunzatoare a cavitatii orale nu poate functiona fara o asemenea tehnica. Este un dispozitiv care utilizeaza un jet de apa, aer si substanta speciala. Functioneaza la presiune mare pentru a indeparta cu succes placa bacteriana.

dinte-icon

Apex
locator

Un dispozitiv electronic utilizat in endodontie pentru stabilirea lungimii spatiului endodontic, eliminam posibilitatea unui tratament incomplet in urma caruia pot sa apara diverse complicatii.

dinte-icon

Sistem de obturare la cald
eq-v meta biomed

Una dintre revolutiile ingenioase in materie de interventii endodontice. Cu ajutorul sau se realizeaza obturarea propriu-zisa a canalului radicular.

dinte-icon

Micromotor endodontic

Se utilizeaza pentru a indeparta cu succes infectia acumulata la nivelul pulpei dentare. Cu ajutorul rotatiilor rapide pe baza carora functioneaza, este evitat riscul aparitiei altor traumatisme si fisuri ale canalului radicular.

dinte-icon

Autoclav

Au rolul de a steriliza eficient instrumentele folosite de specialisti in realizarea tratamentelor stomatologice. Datorita tehnologiei de ultima generatie pe care o incorporeaza, sunt eliminate majoritatea microorganismele daunatoare organismului uman

dinte-icon

Baie ultrasunete

O asemenea metoda este raspunzatoare pentru curatarea corespunzatoare a instrumentelor dupa realizarea interventiilor chirurgicale sau lucrarilor protetice. Materialele si substantele compozite sau resturile de ciment sunt indepartate rapid si eficient.

dinte-icon

Lampa Uv-C aer si suprafete

Capabila sa inlature 99,99% dintre bacteriile si virusii care se afla in cabinetul stomatologic. Lumina ultravioleta combina ingenios siguranta si functionalitatea pentru a dezinfecta incaperi si suprafete de mari dimensiuni.

dinte-icon

Unit Kavo

Scaunele Unit Kavo dispun de functii ingenioase in ceea ce priveste relatia cu pacientul si derularea interventiilor dentare. Sunt confortabile, integreaza toate ustensilele necesare medicului stomatolog si dau dovada un design modern, ergonomic si orientat exclusiv catre nevoile pacientului.

Sunteti in cautarea unui medic stomatolog in Braila? Ati ajuns in locul potrivit!